Välkommen till Cities+Tours!

Cities+Tours är en grossist med fokus på att paketera och sälja B2B-gruppresor till nordiska researrangörer. Vi erbjuder paketresor till en mängd destinationer ute i Europa och även till de nordiska länderna inklusive Island.

Cities+Tours är del av HamanGroup, som har erbjudit B2B- researrangemang i hela Norden sedan 1964.

Det här är vårt team:

Gerlinde Anderberg, Head of Department – Har de senaste 20 åren jobbat med försäljning, management och inköp för HamanGroup Sverige. Gerlinde kommer från Nederländerna och har tidigare bott och arbetat i Tyskland och Storbritannien. Idag leder hon Cities+Tours och erbjuder våra nordiska researrangörer nya och spännande destinationer.

Lisa Jörgensen Cooke, Key Account Manager -  Är ursprungligen från Göteborg och har de senaste 12 åren jobbat inom resebranschen, bland annat på Gullivers Travel i London,  Authentic Scandinavia i Oslo, samt senast Scandinavian Incentives i Stockholm, del av HamanGroup. Lisa har rest mycket i Europa, Indien, Sydostasien, Australien och Nya Zeeland.

Ulla Lundwall, Senior Advisor – Många av er känner Ulla från hennes många år inom reseproduktion i grossistledet. Med Ulla ombord skapar vi intressanta och välorganiserade resor till Europa.

Margareta Unger, Sales Manager Scandinavia – Har arbetat i HamanGroup i över 30 år och har utomordentlig kunskap om hotell och resmål i hela Norden. Margareta bor och arbetar i Vasa, Finland, med fokus på försäljning mot våra nordiska researrangörer. Talar förstås finska!

Susanne Raaf, Reseproducent – har jobbat med reseförsäljning till bl.a. Tjeckien och Sydafrika men har även bott och arbetat i Tyskland och Sydafrika. Drivit eget företag inom kommunikation främst för turistbyråer och resebyråer. Tjeckiskt påbrå och delar gärna med sig av sina pärlor i Tjeckien. Favoritresemål är Prag, Marocko, Paris och Sydafrika.


CITIES+TOURS

Västra Finnbodavägen 2

SE-131 30 Stockholm-Nacka

E-post: info@citiestours.com

Tel: +46 8 677 1760

www.citiestours.com