December, 2016

Ljusglimtar 2017
Det är mycket som ska göras inför jul och i vanlig ordning börjar julbestyren redan nu. Men innan dess tänkte vi passa på att dela några trevliga resor inför nästa säsong.
Vår resa till Bonn tar med er på en tidsresa genom historien – staden som var den f.d huvudstaden i Tyskland. Här möter vi arvet från tidigare förbundskansler t.ex. Adenauer och den tidigare regeringsbunkern som är ett minne från Kalla Kriget. Sist men inte minst upplever vi arvet av Bonn’s populära son, Ludwig van Beethoven. Äventyret börjar med en guidad tur till fots som kallas "I Beethovens fotspår". Vi bjuder dessutom på party med ett Stockholmspaket till succén MAMMA MIA! THE PARTY! Plånboksvänliga destinationen Krakow är perfekt för en weekend eller för en längre kulturell vistelse med ett besök i Zakopane som ligger i Tatrabergen. På en flodflotte får vi chansen att uppskatta de underbara natursköna omgivningarna med gröna skogar och branta kalkstensklippor. Varför inte följa med oss till det underbara Blomstertåget i Holland som går mellan Noordwijk och Haarlem? Paraden är ett 42 kilometer långt firande av vackra färger och dofter. Ibland behöver man inte leta sig utanför rikets gränser för att hitta guldkorn – vår Smakresa till Skåne bjuder på kulinariska upplevelser på Bjärehalvön.
 
Låt er inspireras och tveka inte att kontakta oss för skräddarsydda offerter.  
 
Team Cities+Tours
Gerlinde, Margareta, Ulla, Lisa & Susanne  

 

November, 2016

Hösten kom och gick med stormsteg. Vi på Cities+Tours har haft en intensiv, men en alldeles fantastisk period. Dels har vi varit på studieresa i Amsterdam & Rotterdam där vi träffat och slutit avtal med partners. En sväng inom Norges Gyllene Omväg genom kulturlandskapet i Inderöy kommun, strax norr om Trondheim hann vi också med. Vi har rest längs med Höga Kusten och hittat norra Sveriges guldklimpar både i hotell och spännande aktiviteter och kulturupplevelser. En gedigen samling med spännande destinationer som vi hoppas få möjlighet att skräddarsy till er. Vi på Cities+Tours ger alltid den personliga servicen med stort engagemang. Vi finns här och vi bryr oss, såväl om små som stora förfrågningar.  

Varmt välkomna med era offertförfrågningar!
Gerlinde, Ulla, Margareta, Lisa och Susanne

 

Augusti, 2016

Glada hälsningar från Cities+Tours!

Hoppas att ni alla har haft en skön sommar med sol och skratt. Vi önskar även att högsäsongen har varit framgångsrik och inneburit en ökad omsättning men att ni ändå hunnit med att ladda batterierna inför hösten.

I juni genomförde vi en lyckad Studieresa till St. Petersburg och kom hem med bra priser på St.Peterline och centrala boenden i St. Petersburg. Lägg till utflyktsmål som Eremitaget, palatset Peterhof med de bedövande vackra trädgårdarna, flodkryssning på Neva och Uppståndelsekyrkan...ett arrangemang som ger era kunder många fina upplevelser och minnen. Vi på Cities+Tours har gjort St. Petersburg lättillgänglig och lätt att boka via oss. Visum-fri vistelse upp till 72 timmar, vilket ger gott om tid att utforska Tsarernas stad!   

Missa inte vår tävling med chansen att vinna en 2 nätters övernattning i Riga eller Tallinn! 
 
Varmt välkomna med era offertförfrågningar!

 

Maj, 2016

Cities+Tours växer så det knakar!

Vi på Cities+Tours växer så det knakar och vårt senaste nytillskott består av reseproducenten Susanne Raaf. Hon har tidigare drivit eget företag inom kommunikation och jobbat på resebyrå med skräddarsydda resor till bl.a. Tjeckien och Sydafrika.

Vi har plockat fram olika destinationspaket till huvudstäderna i Tyskland, Portugal, Tjeckien, Lettland och Spanien. Så ta tillfället i akt och lär känna dessa magiska, charmerande och kulturella städer! Vi har dessutom riktigt fina erbjudanden till julmarknaderna i Rüdesheim, Lübeck, Hildesheim och Valkenburg.

Den 14 juni seglar vi iväg på Studieresa från Stockholm till St. Petersburg. Varmt välkomna ombord hälsar vi alla som anmält sig!
 
Slutligen vill vi önska alla en riktigt skön och solig start på sommaren!

 

Januari, 2016

God Fortsättning önskar vi på Cities+Tours!

2015 blev ett fantastiskt första år och vi på Cities+Tours ser fram emot ett fortsatt nära och gott samarbete med befintliga såväl som nya kunder.

Vi vill också passa på att informera om att vi har platser kvar till Tulpansäsongen i Holland under våren, eller varför inte en dans-, shopping- och må bra resa till Warnemünde på ett 5-stjärnigt hotell? För de mer aktiva gästerna kan vi fortfarande erbjuda hotell till Göteborgsvarvet.

Blomstertåget i Holland

Holland på våren med blommande tulpanfält och ett besök på blomsterparken Keukenhof är en av de traditionella vårresor som håller i sig i popularitet sedan bussresor började rulla ut i Europa från våra breddgrader. I nästan ett halvt sekel har Holland som destination satt igång årets resesäsong. Resornas längd varierar, likaså sättet att ta sig till och från Holland. Väl på plats tar man sig runt med buss och får uppleva en färgprakt av sällan skådat slag när man passerar det ena tulpanfältet efter det andra.

Skäm bort dig i Warnemünde

Under höst, vinter och vår erbjuder vi trevliga kortresor till den norra spetsen av Tyskland – till välkända Hotel Neptun i Warnemünde, Rostocks ”yttre hamn”. Det är shopping, njuta i hotellets magnifika SPA-anläggningoch dans som gäller – en helgresa med flärd och lyx! Eller några dagar med ” Må Bra ” och shopping beroende på resans längd. Vi har i dagsläget även rum under AllaHelgona och Julmarknaden så hör av dig om du är intresserad! 

Nyårsresor 2016/17

Vi kan erbjuda spännande nyårsresor till bland annat London, Hamburg eller Dubai.

Maila oss gärna på info@citiestours.com för offert!

Att Notera: Följ med på vår kommande famtrip till St. Petersburg i mitten av juni 2016. Kontakta oss redan nu om du är intresserad.

 

September, 2015

Resegrossisten Cities + Tours växer

Uppstickaren bland resegrossisterna i Sverige, Cities+Tours, växer vidare, både när det gäller personalstyrka och produktsortiment. Cities + Tours, del av HamanGroup, har nu rekryterat Lisa Jörgensen Cooke som Key Account Manager.

Lisa kommer närmast från HamanGroups MICE-avdelning Scandinavian Incentives AB och har över elva års erfarenhet från resebranschen. Hon har arbetat såväl i Sverige som flera år utomlands, bland annat i Storbritannien och Norge. Tillsammans med avdelningschef Gerlinde Anderberg, försäljningschef Margareta Unger och Senior Advisor Ulla Lundwall kommer Lisa att ansvara för gruppresor ut i Europa och resten av världen.

Cities+Tours har också utvidgat sitt produktsortiment. Norden som länge har varit ett mycket starkt kort, har numera fått sällskap av länder som Holland, Italien, Storbritannien, Tyskland, Kanada med flera. Några av de mest populära resorna för nästa år är bland annat Blomstertåget i Holland, Sparrisresor till Tyskland, Vinresor till Italien och Frankrike samt resor till Island och Grönland. City breaks till de stora städerna är också populära.

 

 

Lisa, Susanne, Ulla, Gerlinde, Margareta

Lisa, Susanne, Ulla, Gerlinde, Margareta